
1 vienetas | vištiena ( krūtinėlė) |
3 vienetai | slyvos (džiovintos) |
3 vienetai | abrikosų (džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | kumpis |
0.5 vieneto | svogūnai |
20 gramų | sūris |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Ūmėdės padaže
-
Omleto keksiukai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Vištos spurgos
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Vištienos file užkandis
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Pusryčiai puodelyje
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Pikantiškos sraigės
-
Duona su įdaru
-
Kepta duona su padažu
-
Įdarytos bandelės
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
Vištienos vyniotinis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
3 vienetai -
Abrikosai, džiovinti,
3 vienetai -
Kumpis,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Sūris,
20 gramų - Druska
- Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Džiovintas slyvas ir abrikosus pamerkti į drungną vandenį.
Krūtinėlė perpjaunama taip, kad atsiverstų tarsi knyga, įtrinamos prieskoniais. Ir leidžiama pasimarinuoti. Per tą laiką smulkiais susipjaustyti kumpį, svogūną ir išmirkusius abrikosus bei slyvas. Tai ir bus įdaras.. Šiek tiek įberti druskos ar mėgstamų prieskonių bei įpilti šaukštą aliejaus
Ant abiejų vištienos puselių dedamas šiaudeliais supjaustytas sūris. Ant vienos puselės - įdaras. Antra puselė viskas uždengiama, suformuotas vynuotinis susegama mediniais smeigtukais, kad neišsižiotų ir įdaras kepant neišvirstų. Apibarstyti Provanso žolelėmis.
Vyniotinis dedamas į foliją ir iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepama 40 min.
Iškeptam vyniotiniui leisti šie tiek ataušti, tada išimti iš folijos, supjaustyti. Išimti smeigtukus. Papuošti žalumynais. Skanaus.
Komentarai