Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | lavašas |
1 vienetas | dešra (rūkyta) |
1 gabalas | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (picos) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Dėti lavašą ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, patemti pomidorų padažu, pabarstyti picos prieskoniais, dėti dešros, supjaustyti pusgriežiniais svogūnua, marinuotus agurkus ir pabarstyti fermentiniu sūriu.
2.
Pašauti į orkaitę 10-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karaimų kibinai
- Krabų lazdelės tešloje
- Migdoliniai kotletėliai
- Sumuštiniai su sūriu
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Uždara pica
- Žirnių ankščių užkandis
- Suvyniotos dešrelės
- Sumuštinukai su obuoliais
- Girti čeburėkai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Kibinai
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Čeburekai su grybais
- Suktukai su varške
- Pusryčiai puodelyje
- Piršteliai su aguonomis
- Vegetariškos picutės
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Lavašas,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
1 gabalas -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Prieskoniai, picos,
1 žiupsnelis -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dėti lavašą ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, patemti pomidorų padažu, pabarstyti picos prieskoniais, dėti dešros, supjaustyti pusgriežiniais svogūnua, marinuotus agurkus ir pabarstyti fermentiniu sūriu.
Pašauti į orkaitę 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Egle
2017-02-22 23:59
Is vieno lavaso gaunasi 8 gabaleliai, tad jai norite pamaitinti 8 zmones darykite is 4-8 lavasu ir nereikes komentuoti.. :D
-
Gute
2017-02-09 22:42
Kaip is vieno lavaso gali pavalgyti 8 zmones?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...