
Tešlai: | ||
3.5 stiklinės | miltai | |
1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) | |
7 gramai | mielės (sausos) | |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) | |
šiek tiek | pomidorų padažas ( (naudoju su pomidorų gabaliukais)) | |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA picai) | |
šiek tiek | pievagrybiai | |
šiek tiek | dešra (Saliamis) | |
šiek tiek | sūris (tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Duona su įdaru
-
Kiaušinienė
-
Krevetės šoninės patale
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Vegetariškos picutės
-
Greitas užkandis
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Obuoliai skarelėse
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Karališki pusryčiai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Karaimų kibinai
-
Įdaryti pomidorai
-
Kibinai
-
Meilės pica su Spelta
-
Avokadų laiveliai grilyje
Mini picos su majonezu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
3.5 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Majonezas, VILNIUS
- Pomidorų padažas, (naudoju su pomidorų gabaliukais)
- Prieskoniai, SANTA MARIA picai
- Pievagrybiai
- Dešra, Saliamis
- Sūris, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mielių miltelius ištirpinti vandenyje, palikti 5 – 10 minučių. Miltus persijoti, padaryti viduryje duobutę, supilti paruoštas mieles, aliejų bei druską, tešlą gerai suminkyti, suformuoti rutuliuką, įdėti į dubenį, uždengti šluoste bei palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val. kad iškiltų. Man visą šitą darbą padaro duonkepė. Kol tešla kyla pasiruošti tai ką dėsite ant picos: smulkiai sutarkuoti sūrį, susmulkinti pievagrybius, saliamį. tešlą iškočioti, su stikline išspausti vienodo dydžio apskritimus, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kiekvieną pagrindą aptepti pomidorų padažo ir majonezo mišiniu, pabarstyti picos prieskoniais, berti smulkintus pievagrybius, saliamį ir šauti į orkaitę 180 laipsnių ir kepti kelias minutes, tuomet ištraukus apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti, kol sūris gražiai išsilydys. Tinka ir šaltiems užkandžiams. Skanaus!