
Tešlai: | ||
3.5 stiklinės | miltai | |
1.5 stiklinės | vanduo (šiltas) | |
7 gramai | mielės (sausos) | |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
šiek tiek | majonezas (VILNIUS) | |
šiek tiek | pomidorų padažas ( (naudoju su pomidorų gabaliukais)) | |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA picai) | |
šiek tiek | pievagrybiai | |
šiek tiek | dešra (Saliamis) | |
šiek tiek | sūris (tarkuotas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Vištos spurgos
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Girti čeburėkai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Omleto keksiukai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Pusryčiai puodelyje
-
Karališki pusryčiai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Krevetės šoninės patale
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Gurmanų suktinukai
-
Keptos krevetės
-
Šventiniai žaliukai
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Piršteliai su aguonomis
-
Užkandukai
Mini picos su majonezu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
3.5 stiklinės -
Vanduo, šiltas,
1.5 stiklinės -
Mielės, sausos,
7 gramai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Majonezas, VILNIUS
- Pomidorų padažas, (naudoju su pomidorų gabaliukais)
- Prieskoniai, SANTA MARIA picai
- Pievagrybiai
- Dešra, Saliamis
- Sūris, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mielių miltelius ištirpinti vandenyje, palikti 5 – 10 minučių. Miltus persijoti, padaryti viduryje duobutę, supilti paruoštas mieles, aliejų bei druską, tešlą gerai suminkyti, suformuoti rutuliuką, įdėti į dubenį, uždengti šluoste bei palikti šiltoje vietoje apie 1,5 val. kad iškiltų. Man visą šitą darbą padaro duonkepė. Kol tešla kyla pasiruošti tai ką dėsite ant picos: smulkiai sutarkuoti sūrį, susmulkinti pievagrybius, saliamį. tešlą iškočioti, su stikline išspausti vienodo dydžio apskritimus, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kiekvieną pagrindą aptepti pomidorų padažo ir majonezo mišiniu, pabarstyti picos prieskoniais, berti smulkintus pievagrybius, saliamį ir šauti į orkaitę 180 laipsnių ir kepti kelias minutes, tuomet ištraukus apibarstyti tarkuotu sūriu ir dar kepti, kol sūris gražiai išsilydys. Tinka ir šaltiems užkandžiams. Skanaus!