
Krevetės patale
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | krevetės (lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų) |
1 stiklinė | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 stiklinė | vanduo |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
2.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
4.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omleto keksiukai
-
Girti čeburėkai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Hamburgeris
-
Svogūnai prie alaus
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Pomidorų mėsainis
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Karštos bandelės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Keptos krevetės
-
Kiaušinis avokade
-
Vištienos vyniotinis
-
Šventiniai žaliukai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Pyragėliai su žuvimi
Krevetės patale
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Krevetės, lukštentos, su uodegėlėmis ar be jų,
400 gramų -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 stiklinė - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakite su druska, pipirais ir vandeniu. Po truputį berkite miltus ir maišykite, kol tešla bus maždaug grietinės tirštumo. Miltų gali reikėtų kiek daugiau ar mažiau.
Krevetes, jei šaldytos, atitirpinkite, nusausinkite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, kiekvieną krevetę merkite į tešlą ir dėkite kepti į keptuvę, kepkite po 2 - 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Iškepusias krevetes sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų aliejaus perteklių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...