Česnakiniai šonkauliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | šonkaulių ((juosta)) |
2 galvos | česnakas |
0.5 pakelio | prieskoniai (SANTA MARIA mėsai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
2.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
3.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
4.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
5.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
6.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasariškas omletas
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Piršteliai su aguonomis
- Gurmanų suktinukai
- Kibinai
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Pievagrybių garnyras
- Traškūs svogūnų žiedai
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Vištienos file užkandis
- Omleto keksiukai
- Pyragėliai su žuvimi
- Pyragėliai su kmynais
- Karštos bandelės
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Bulviniai traškučiai
- Naminiai kebabai su vištiena
- Krevetės
- Kalmarų žiedai tešloje
- Zombių akytės
Česnakiniai šonkauliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai, (juosta),
6 vienetai -
Česnakas,
2 galvos -
Prieskoniai, SANTA MARIA mėsai,
0.5 pakelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...