
Česnakiniai šonkauliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | šonkaulių ((juosta)) |
2 galvos | česnakas |
0.5 pakelio | prieskoniai (SANTA MARIA mėsai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
2.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
3.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
4.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
5.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
6.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Paprastas burgeris
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Roterdamo riekelės
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Vištos spurgos
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Keptos krevetės
-
Bandelės iš batono
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Užkandėlė su šonine
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Karališkos krevetės
-
Kibinai
Česnakiniai šonkauliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai, (juosta),
6 vienetai -
Česnakas,
2 galvos -
Prieskoniai, SANTA MARIA mėsai,
0.5 pakelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...