
Česnakiniai šonkauliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai | šonkaulių ((juosta)) |
2 galvos | česnakas |
0.5 pakelio | prieskoniai (SANTA MARIA mėsai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
2.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
3.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
4.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
5.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
6.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Vištos spurgos
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Girti čeburėkai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Omleto keksiukai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Pusryčiai puodelyje
-
Karališki pusryčiai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Krevetės šoninės patale
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Gurmanų suktinukai
-
Keptos krevetės
-
Šventiniai žaliukai
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Piršteliai su aguonomis
-
Užkandukai
Česnakiniai šonkauliukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šonkauliai, (juosta),
6 vienetai -
Česnakas,
2 galvos -
Prieskoniai, SANTA MARIA mėsai,
0.5 pakelio -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus nuplauti ir nusausinti.
Perpjauti kiekvieną juostą per pusę.
Nulupti ir sutrinti česnakus, sumaišyti juos su druska, aliejumi ir prieskoniais.
Gerai įtrinti šonkaulius ir palikti bent valandai.
Kepti orkaitėje uždengtus folija apie 45 minutes.
Patiekti supjaustytus su mėgstamu padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...