
Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Krevečių sumuštiniai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Kibinai
-
Naminė pica
-
Tobulas mėsainis
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Krevetės šoninės patale
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Skrebučiai su sūriu
-
Čeburėkai
-
Sūrio lazdelės
-
Traktoristo pietūs
-
Bulviniai traškučiai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...