Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šulinėliai su žandenomis
- Omleto keksiukai
- Tortilijų suktinukai
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Aštrios krevetės grilyje
- Sumuštinukai su mozarelos sūriu
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Duona su įdaru
- Hamburgeris
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Traškūs svogūnų žiedai
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Pica studentiška
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Pica
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...