Gėlytės
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | dešrelės (pieniškos) |
| šiek tiek | bulvių (košė, grūsta) |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| šiek tiek | žalumynų (papuošimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Tuno pica
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omleto keksiukai
-
Krevetės patale
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pica
-
Šventiniai žaliukai
-
Suktukai su varške
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Karaimų kibinai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Įdaryti krepšeliai
-
Sūrio lazdelės
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
Gėlytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Dešrelės, pieniškos
- Bulvės, košė, grūsta
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Žalumynai, papuošimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Perpjaukite pieniškas dešreles per visą ilgį pusiau ir iš vienos pusės, skersa,i įpjaukite (per visą dešrelės ilgį).Plonu pagaliuku suimkite abi dešrelės puses( gaunasi gėlytės lapeliai). Tada dėkite į įkaitintus riebalus ir dešreles pakepkite 2-3 min. Dėkite į lėkštę, į vidurį gėlytės konditeriniu švirkštu įspauskite košę ir iš turimų žalumynų padarykite gėlyčių kotelius bei lapelius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
