
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | medus |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sezamų aliejus |
1 vienetas | žalioji citrina |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (saldi, malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai (maltas) |
šiek tiek | imbieras |
4 skiltelės | česnakas (šaknis) |
1 kilogramas | vištiena (sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
2.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
3.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinis avokade
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Vištos spurgos
-
Duona su įdaru
-
Kiaušinienė
-
Užkandėlė su šonine
-
Karštos bandelės
-
Pica studentiška
-
Paprikų suktinukai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Ispaniški sandvičiai
-
Keptos krevetės
-
Gėlytės
-
Česnakiniai šonkauliukai
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina,
1 vienetas -
Paprika, saldi, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Česnakas, šaknis,
4 skiltelės -
Vištiena, sparneliai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...