
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 valgomieji šaukštai | medus |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | sezamų aliejus |
1 vienetas | žalioji citrina |
1 arbatinis šaukštelis | paprika (saldi, malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai (maltas) |
šiek tiek | imbieras |
4 skiltelės | česnakas (šaknis) |
1 kilogramas | vištiena (sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
2.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
3.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ūmėdės padaže
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Kibinai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Įdaryti pomidorai
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Suktukai su varške
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Karališki pusryčiai
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Kiaušinienė
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamų aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žalioji citrina,
1 vienetas -
Paprika, saldi, malta,
1 arbatinis šaukštelis -
Kmynai, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Imbieras
-
Česnakas, šaknis,
4 skiltelės -
Vištiena, sparneliai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...