
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
3 lapai | bemielės sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | kalakutienos filė |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
2.
Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
3.
Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.
4.
Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.
5.
Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grilintas camembertas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Užkandukai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Karališki pusryčiai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Bulviniai pyragėliai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Omleto keksiukai
-
Cukinijos lazdeles
-
Švelnūs suktinukai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Lašišos vėrinukai
-
Šokoladinės braškės
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
3 lapai -
Kalakutienos filė,
300 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...