Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
3 lapai | bemielės sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | kalakutienos filė |
150 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
2.
Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.
3.
Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.
4.
Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.
5.
Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Egzotiškos Tortilijos
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
- Bulviniai traškučiai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Ant grotelių keptos daržovės
- Šulinėliai su žandenomis
- Kalakutienos kepsneliai
- Duona įdaryti pomidorai
- Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
- Gardžios duonos lazdelės
- Įdaryti piepagrybiai
- Cukinijos lazdeles
- Kibinai
- Karštas aštrus užkandis iš pupelių
- Gardūs vištienos piršteliai
- Roterdamo riekelės
- Omleto keksiukai
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Agurkinė
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
3 lapai -
Kalakutienos filė,
300 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą laikome kambario temperatūroje, kol suminkštėja.
Kalakutienos filė pakepame ant keptuvės (arba galima naudoti likučius nuo kito patiekalo, pvz. keptos orkaitėje paukštienos).
Jai iškepus - atvėsiname ir supjaustome smulkiais gabalėliais.Ant įkaitusio aliejaus keptuvėje pakepame smulkintą svogūną, papriką, pievagrybius, kol visi ingredientai suminkštėja.
Juos sumaisome su smulkinta kalakutiena.Tešlos lapelius iškočiojame, kad suplonėtų, padaliname į tris dalis.
Viename krašte sudedame paruoštą įdarą ir užlenkę kraštus, suformuojame skarelę.
Taip padarome su visa tešla ir įdaru.Gautus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...