Ūmėdės padaže
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 4 saujos | ūmedės (virtos) |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 50 mililitrų | vanduo |
| 30 gramų | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | miltai |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
2.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
3.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
4.
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
5.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
6.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Dešriukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Pica studentiška
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Vištos spurgos
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Šventiniai žaliukai
-
Pomidorų mėsainis
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Įdarytos bulvės
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Lašišos vėrinukai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
Ūmėdės padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Ūmedės, virtos,
4 saujos -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų -
Sviestas,
30 gramų -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
