
Ūmėdės padaže
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 saujos | ūmedės (virtos) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
2.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
3.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
4.
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
5.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
6.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Šokoladinės braškės
-
Obuoliai skarelėse
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Cukinijos lazdeles
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Užkandukai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdarytos bulvės
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
Ūmėdės padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Ūmedės, virtos,
4 saujos -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų -
Sviestas,
30 gramų -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...