
Ūmėdės padaže
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
4 saujos | ūmedės (virtos) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
50 mililitrų | vanduo |
30 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
2.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
3.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
4.
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
5.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
6.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtinukai su grybais
-
Suktukai su varške
-
Piršteliai su kmynais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Kibinai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Tobulas mėsainis
-
Vegetariški čeburėkai
-
Pikantiškos rožytės
-
Užklota pica
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Agurkinė
-
Gurmanų suktinukai
Ūmėdės padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Ūmedės, virtos,
4 saujos -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų -
Sviestas,
30 gramų -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ūmėdes nulupu, supjaustau, apverdu apie 5 minutes.
Apkepu svieste apie 10 minučių.
Dedu miltus ir, labai trumpai maišydama, apkepu su grybai (2 minutes).
Maišydama pilu vandenį ir grietinėlę.
Trumpai pakaitinu ir, paskaninusi pipirais, ragauju.
Labai tinka su virtomis šviežiomis bulvėmis. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...