Pusryčių šulinėliai su šonine
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 1 vienetas | prancūziško batono |
| 200 gramų | karštai rūkyta šoninė |
| 100 gramų | sūris |
| 100 gramų | lydytas sūris |
| 1 žiupsnelis | svogūnų laiškai |
| 1 žiupsnelis | krapai |
| 1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Karšto rūkymo šoninė supjaustoma smulkiais gabaliukais.
2.
Svogūnų laiškai, krapai ir petražolės supjaustoma kuo smulkiau.
3.
Viskas sumaišoma su lydytu sūreliu.
4.
Pailgas prancūziškas batonas supjaustomas. Minkštimas išimamas. Į šulinėlius pridedama įdaro.
5.
Šulinėliai uždengiami sūrio plokštelėmis.
6.
Iki 180 įkaitintoje orkaitėje kepti 15 - 20 minučių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gurmanų suktinukai
-
Keptas sūris
-
Vegetariški čeburėkai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Pica
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kepti svogūno žiedai
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Bulviniai traškučiai
-
Kiaušinis avokade
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Dešriukai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Suktukai su varške
-
Krevetės šoninės patale
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Paprastas burgeris
-
Žuvis apelsinų puodelyje
Pusryčių šulinėliai su šonine
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Prancūziškas batonas,
1 vienetas -
Karštai rūkyta šoninė,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Lydytas sūris,
100 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karšto rūkymo šoninė supjaustoma smulkiais gabaliukais.
Svogūnų laiškai, krapai ir petražolės supjaustoma kuo smulkiau.
Viskas sumaišoma su lydytu sūreliu.
Pailgas prancūziškas batonas supjaustomas. Minkštimas išimamas. Į šulinėlius pridedama įdaro.
Šulinėliai uždengiami sūrio plokštelėmis.
Iki 180 įkaitintoje orkaitėje kepti 15 - 20 minučių. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai