Iš vandens, 3 valg. šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų (apie 1 valandą).
Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Naminė pica
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | sūris (fermentinis) | |
300 gramų | dešra (arba dešrelės) | |
4 valgomieji šaukštai | majonezas | |
4 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) | |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (picos) | |
200 gramų | miltai | |
300 mililitrų | vanduo | |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
5 gramai | mielės (sausos) | |
Padažui: | ||
2 valgomieji šaukštai | majonezas | |
2 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) | |
2 arbatiniai šaukšteliai | prieskoniai (picos) | |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Padažui:
Maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos prieskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
Maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos prieskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Grilintas camembertas
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Užkandukai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Karališki pusryčiai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Bulviniai pyragėliai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Omleto keksiukai
-
Cukinijos lazdeles
-
Švelnūs suktinukai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Lašišos vėrinukai
-
Šokoladinės braškės
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
Naminė pica
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
300 gramų -
Dešra, arba dešrelės,
300 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Padažas, pomidorų,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, picos,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Miltai,
200 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Mielės, sausos,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Padažas, pomidorų,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, picos,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens, 3 valg. šaukštų aliejaus, kiaušinio, cukraus, mielių ir miltų (miltų tiek, kad tešla gerai minkytųsi) užmaišyti tešlą ir palikti, kad truputėlį pakiltų (apie 1 valandą).
Kočioti tešlos lakštus, tepti vos vos aliejumi, pomidorų padažu, majonezu.
Barstyti picos prieskoniais, dėti sūrį ir smulkintą dešrą.
Kepti apie 10 minučių iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.Padažui:
Maišyti pomidorų padažą, majonezą, picos prieskonius, įspausti česnaką ir įpilti kelis šaukštus vandens.
Gerai išmaišyti. Labai skanus padažas.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...