
Triušienos mėsos iešmeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | triušiena (filė) |
100 gramų | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
2.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtinukai su grybais
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Obuoliai skarelėse
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Keptas sūris
-
Cukinijos lazdeles
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Piršteliai su kmynais
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Mini picos su majonezu
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Kibinai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Krevetės šoninės patale
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
Triušienos mėsos iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Triušiena, filė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...