
Triušienos mėsos iešmeliai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų | triušiena (filė) |
100 gramų | sviestas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | rozmarinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
2.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suvyniotos dešrelės
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Krevetės šoninės patale
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Vištienos file užkandis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
SPELTOS pica
-
Įdaryti pomidorai
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Originalūs sumuštiniai
-
Aitri kepta šoninė
-
Sulekta Speltos pica
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Gurmanų suktinukai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Naminė pica
Triušienos mėsos iešmeliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Triušiena, filė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Rozmarinas,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.
Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...