
Karališka kiaušinienė su pomidorais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | lašinukai ( sūdyti arba rūkyta šoninė) |
1 vienetas | pomidorai ((didelis)) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sūdytus lašinukus arba rūkytą šonine pjaustyti smulkiai kaip spirgams,pakepinti.
2.
Pomidorą didelį ar 2 mažus pjaustyti stambiais griežinėliais.Jais apkloti spirgučius ir lengvai pakepinti,praktiškai pašildyti.Kepinant ilgiau jie išskysta ir ne taip skanu.
3.
Ant visos masės išleisti 2 ar 3 kiaušinius(priklausomai kiek bus valgytojų).Galima kiaušinius ir išplakti.
4.
Druskos ir pipirų neberti.Barstyti tik žalumynais - smulkintais krapais ir petražolėmis.Duona neužkąsti(aišku nedraudžiama).Valgant turi jaustis naturalus produktų skonis,todėl ji ir vadinama karališkoji.Tikėkite,ji kvepia nerealiai.Tinka su puodeliu kavos ar arbatos ryte.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčiai puodelyje
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Gėlytės
-
Kiaušinienė
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Spurgos iš varškės
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Cukinijos lazdeles
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Bandelės iš batono
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Paprikų suktinukai
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
Karališka kiaušinienė su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Lašinukai , sūdyti arba rūkyta šoninė,
50 gramų -
Pomidorai, (didelis),
1 vienetas - Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūdytus lašinukus arba rūkytą šonine pjaustyti smulkiai kaip spirgams,pakepinti.
Pomidorą didelį ar 2 mažus pjaustyti stambiais griežinėliais.Jais apkloti spirgučius ir lengvai pakepinti,praktiškai pašildyti.Kepinant ilgiau jie išskysta ir ne taip skanu.
Ant visos masės išleisti 2 ar 3 kiaušinius(priklausomai kiek bus valgytojų).Galima kiaušinius ir išplakti.
Druskos ir pipirų neberti.Barstyti tik žalumynais - smulkintais krapais ir petražolėmis.Duona neužkąsti(aišku nedraudžiama).Valgant turi jaustis naturalus produktų skonis,todėl ji ir vadinama karališkoji.Tikėkite,ji kvepia nerealiai.Tinka su puodeliu kavos ar arbatos ryte.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...