![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Naminiai čipsai su avokado padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | avokadų |
200 gramų | majonezas |
1 sauja | petražolės (smulkintos, šviežios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
250 gramų | bulvių (saldžios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Mėsos duona
-
Silkė morkų ir svogūnų patale
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
-
Sūrių užkandelė
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Kepenėlių tortas
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Avokadai su krevetėmis
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Sumuštinukai
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
Naminiai čipsai su avokado padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos, šviežios,
1 sauja - Dižono garstyčios
-
Bulvės, saldžios,
250 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
rasa
2014-03-12 10:08
o kiek bulviu yra tie 250gramu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...