
Naminiai čipsai su avokado padažu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | avokadų |
200 gramų | majonezas |
1 sauja | petražolės (smulkintos, šviežios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
250 gramų | bulvių (saldžios) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiškienos paštetas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Skanūs sumuštiniai
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Salotos ananase
-
Šventinis lavašo vyniotinis
-
Duonos "suši"
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Skani užkandėlė
-
Krekerių užkandėlė
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sultingas Kebabas
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Pusryčiai "Dopingas"
Naminiai čipsai su avokado padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avokadai,
1 vienetas -
Majonezas,
200 gramų -
Petražolės, smulkintos, šviežios,
1 sauja - Dižono garstyčios
-
Bulvės, saldžios,
250 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadą sutrinkite, įspauskite šiek tiek citrinų sulčių. Sudėkite majonezą, susmulkintą česnaką ir petražoles. Pagardinkite druska ir pipirais ir viską gerai išmaišykite.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Puode arba keptuvėje įkaitinkite aliejų iki 160°C laipsnių ir gruzdinkite bulvių griežinėlius, kol jie pasidarys traškūs ir taps auksinės rudos spalvos. Nusausinkite bulves popieriniu rankšluosčiu ir patiekite kartu su avokadų padažu.
Tokius čipsus pasigaminti galite ir iš kitų daržovių.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
rasa
2014-03-12 10:08
o kiek bulviu yra tie 250gramu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...