Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.

Šventinis kelmas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | kiauliena ((šonkauliai)) |
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
1 saujelė | pievagrybiai (marinuoti) |
1 saujelė | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Vytintos dešros
-
Sultingas Kebabas
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Užkanda "Braškės"
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Liežuvio užkandėlė
-
Vėrinukai su lašiša
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Kepenėlių tortas
-
Naminis varškės sūris
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
Šventinis kelmas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, (šonkauliai),
1 vienetas -
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai, marinuoti,
1 saujelė -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
-
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...