Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Šventinis kelmas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | kiauliena ((šonkauliai)) |
| 1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
| 1 saujelė | pievagrybiai (marinuoti) |
| 1 saujelė | džiūvėsėliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Silkė su persikais
-
Pikantiškos morkytės
-
Lašišos sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Grybukai po sniegu
-
Vištienos sandvičiai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Duonos "suši"
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Farširuota lydeka
-
Pitos su grybais
-
Braškės šokolade
-
Džiovinti kopūstai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Persikai įdarytį triušiena
Šventinis kelmas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, (šonkauliai),
1 vienetas -
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai, marinuoti,
1 saujelė -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
-
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
