Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.

Šventinis kelmas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | kiauliena ((šonkauliai)) |
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
1 saujelė | pievagrybiai (marinuoti) |
1 saujelė | džiūvėsėliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
2 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Olgos šventinė silkutė
-
Avokadas su varške
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Silkė su daržovėmis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Užkanda "Braškės"
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pingviniukai
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Varškės sūris su kmynais
-
Skanios "Bačkutės"
Šventinis kelmas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, (šonkauliai),
1 vienetas -
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai, marinuoti,
1 saujelė -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, marinuotus šampinjonus, gerai išmaišykit.
Iš šonkauliukų padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais, pievagrybiais ir žaluma.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Rasa
2017-10-16 12:23
Skanu,gražu ir puošia stalą
-
Aldona
2017-10-15 19:20
Kepu visada su jautienos šonkauliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...