Šventinis lavašo vyniotinis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | lavašas |
| 2 vienetai | krabų lazdelės (vidutinė pakuotė) |
| šiek tiek | majonezas |
| 6 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 3 skiltelės | česnakas (trinti) |
| 8 vienetai | migdolai (skrudinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir viską sumaišykite su majonezu. Storu sluoksniu padengti lavaša, susukti vyniotinį ir apvynioti maistine plėvele. Padėti valandėlei į šaldytuvą.
2.
Patiekti supjaustytą su žalumynais. Vietomis į vyniotinį galite įsmeigti pusiau perpjautų migdolų (jei dėsite juos į masę su krabais gali dailiai neatsipjauti, tad geriau pagražinti patiekiant).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Silkė su persikais
-
Pikantiškos morkytės
-
Lašišos sumuštinukai
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Grybukai po sniegu
-
Vištienos sandvičiai
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Duonos "suši"
-
Vištienos vyniotinis "Marmuras"
-
Farširuota lydeka
-
Pitos su grybais
-
Braškės šokolade
-
Džiovinti kopūstai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Suktinukai su sūriu ir kumpiu
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Persikai įdarytį triušiena
Šventinis lavašo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Lavašas,
1 vienetas -
Krabų lazdelės, vidutinė pakuotė,
2 vienetai - Majonezas
-
Kiaušiniai, virti,
6 vienetai -
Česnakas, trinti,
3 skiltelės -
Migdolai, skrudinti,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustykite krabų lazdeles, kubeliais supjaustykite kiaušinius ir viską sumaišykite su majonezu. Storu sluoksniu padengti lavaša, susukti vyniotinį ir apvynioti maistine plėvele. Padėti valandėlei į šaldytuvą.
Patiekti supjaustytą su žalumynais. Vietomis į vyniotinį galite įsmeigti pusiau perpjautų migdolų (jei dėsite juos į masę su krabais gali dailiai neatsipjauti, tad geriau pagražinti patiekiant).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
