Silkės pataluos vyniotinis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 6 vienetai | burokėliai ( nedideli, virti) |
| 4 vienetai | bulvių (virtos) |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | majonezas |
| 400 gramų | silkė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Pitos su grybais
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Ypatingieji kiaušinukai
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
-
Pingviniukai
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Silkė su persikais
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Dešriukai
Silkės pataluos vyniotinis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Burokėliai, nedideli, virti,
6 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Silkė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
valgytoja
2015-12-21 11:33
Čia automatinio Google vertėjo darbas? Ar autorė bei svetainės šeimininkai taip puikiai moka lietuvių kalbą, kad... ai, geriau nutylėsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
