
Silkės pataluos vyniotinis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai | burokėliai ( nedideli, virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | majonezas |
400 gramų | silkė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Vytintos dešros
-
Sultingas Kebabas
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Užkanda "Braškės"
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Sveiki brokolių rutuliukai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Liežuvio užkandėlė
-
Vėrinukai su lašiša
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Kepenėlių tortas
-
Naminis varškės sūris
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
Silkės pataluos vyniotinis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Burokėliai, nedideli, virti,
6 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Silkė,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkę supjaustyti kubeliais. Visas daržoves sutarkuoti tarka ir sudėti į atskirus indus. Silkę sumaišyti su tarkuotų svogūnų. Iš burokėlių išspausti sultys. Ant medinės lentos dedam trys sluoksnius maistinės plėvelės. Ant plėvelės sudedam burokus, pasūdome, sutepam majonezu. Kitus sluoksnius sudedame taip, kad iš kiekvieno krašto liktu po vieną cm buvusio sluoksnio. Ant burokėlių sudedam morkas, sutepam majonezų, sudedam bulves, pasūdome, sudedam silkę su svogūnais. Išilgai, laikydami už kraštų sulipdome vyniotinį. Įvyniojame dar į vieną maistinės plėvelės sluoksnį bei padedam šaltai porai valandų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
valgytoja
2015-12-21 11:33
Čia automatinio Google vertėjo darbas? Ar autorė bei svetainės šeimininkai taip puikiai moka lietuvių kalbą, kad... ai, geriau nutylėsiu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...