Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname nediodeliame kiekyje aliejaus . Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Padedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį)
Skanaus.

Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vištiena ((kepenėlės)) |
500 gramų | jautiena ((kepenėlės)) |
300 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
3 vienetai | morkos |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Avokadai su krevetėmis
-
Kepenėlių tortas
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Olgos šventinė silkutė
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Skanios "Bačkutės"
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, (kepenėlės),
500 gramų -
Jautiena, (kepenėlės),
500 gramų -
Sviestas,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname nediodeliame kiekyje aliejaus . Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Padedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį)
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...