Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica studentiška
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Sūrio lazdelės
-
Omleto keksiukai
-
Agurkinė
-
Apkeptas sūris
-
Šokoladinės braškės
-
Skrebučiai su sūriu
-
Krevetės šoninės patale
-
Spurgos iš varškės
-
Kibinai
-
Girti čeburėkai
-
Bulviniai traškučiai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Karštos bandelės
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai