Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Paprastas burgeris
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Įdaryti pomidorai
-
Roterdamo riekelės
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Vištos spurgos
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Keptos krevetės
-
Bandelės iš batono
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Užkandėlė su šonine
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Karališkos krevetės
-
Kibinai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai