Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Vištos spurgos
-
SPELTOS pica
-
Greitas užkandis
-
Karaimų kibinai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Keptos krevetės
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Ūmėdės padaže
-
Bandelės iš batono
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Gurmanų suktinukai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai