Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų mėsainis
-
Meilės pica su Spelta
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Įdaryti pomidorai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Amerikietiški vafliai
-
Lazdelės su sūriu
-
Paprikų suktinukai
-
Tortilijų suktinukai
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Gėlytės
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai