Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 3 pakeliai | pievagrybiai |
| 1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Tuno pica
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Omleto keksiukai
-
Krevetės patale
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pica
-
Šventiniai žaliukai
-
Suktukai su varške
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Karaimų kibinai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Įdaryti krepšeliai
-
Sūrio lazdelės
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai