Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.

Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Egzotiškos Tortilijos
-
Kepti svogūno žiedai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Apkeptas sūris
-
Traktoristo pietūs
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Grilintas camembertas
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Lazdelės su sūriu
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Įdarytos dešrelės
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai