Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Pievagrybių garnyras
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 pakeliai | pievagrybiai |
1 stiklinė | sojos padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žirnių ankščių užkandis
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Pica
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Omletas
- Greiti vištienos kąsneliai
- Vasariškas omletas
- Užkandėlė su šonine
- Brusketa
- Suktukai su varške
- Apkeptas sūris
- Dideli Guliverio pirštai
- Sumuštiniai su sūriu
- Lazdelės su sūriu
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Kibinai
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Krevetės PIL PIL ispaniškai
- Arvydo alyvuogių užkanda
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
Pievagrybių garnyras
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Pievagrybiai,
3 pakeliai -
Sojos padažas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius aplieti sojos padažu ir paverti ant iešmų. Iešmus padėti ant karštų žarijų ir kepti 2 - 3 minutes.
Labai skanu patiekti prie mėsos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai