Šventiniai sumuštiniai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 4 skiltelės | česnakas (trinti) | |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) | |
| 1 vienetas | šprotai (indelis) | |
| šiek tiek | svogūnų laiškai | |
| 10 vienetų | batonas (riekelės) | |
| 4 valgomieji šaukštai | majonezas | |
| Papuošimui: | ||
| šiek tiek | alyvuogių | |
| šiek tiek | žalumynų | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną batono riekę aptepkite majonezo ir česnakų mišiniu, tada riekes pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir ant kiekvienos riekės uždėkite po šprotą bei pabarstykite sūriu.
2.
Sumuštinius kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
3.
Patiekite su žalumynais ir alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Čeburekai su grybais
-
Žuvis apelsinų puodelyje
-
Apkeptas sūris
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Ispaniški sandvičiai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Gurmanų suktinukai
-
Omletas
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Įdarytos dešrelės
-
Sūrio lazdelės
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Vištienos vyniotinis
-
Spurgos iš varškės
Šventiniai sumuštiniai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Česnakas, trinti,
4 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Šprotai, indelis,
1 vienetas - Svogūnų laiškai
-
Batonas, riekelės,
10 vienetų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogės
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną batono riekę aptepkite majonezo ir česnakų mišiniu, tada riekes pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir ant kiekvienos riekės uždėkite po šprotą bei pabarstykite sūriu.
Sumuštinius kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
Patiekite su žalumynais ir alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Isbandziusi
2015-06-03 21:51
Labai patiko sumustiniai. Rekomenduoju visiems :) aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
