
Šventiniai sumuštiniai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 skiltelės | česnakas (trinti) | |
200 gramų | sūris (fermentinis) | |
1 vienetas | šprotai (indelis) | |
šiek tiek | svogūnų laiškai | |
10 vienetų | batonas (riekelės) | |
4 valgomieji šaukštai | majonezas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | alyvuogių | |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiekvieną batono riekę aptepkite majonezo ir česnakų mišiniu, tada riekes pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir ant kiekvienos riekės uždėkite po šprotą bei pabarstykite sūriu.
2.
Sumuštinius kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
3.
Patiekite su žalumynais ir alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Brusketa
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Tuno pica
-
Traškios vištienos juostelės
-
Apkeptas sūris
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Pica studentiška
-
Skrebučiai
-
Bandelės iš batono
-
Vasariškas omletas
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Šventiniai žaliukai
-
Kiaušinis avokade
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Piršteliai su kmynais
Šventiniai sumuštiniai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Česnakas, trinti,
4 skiltelės -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Šprotai, indelis,
1 vienetas - Svogūnų laiškai
-
Batonas, riekelės,
10 vienetų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Alyvuogės
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiekvieną batono riekę aptepkite majonezo ir česnakų mišiniu, tada riekes pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir ant kiekvienos riekės uždėkite po šprotą bei pabarstykite sūriu.
Sumuštinius kepkite 200 °C orkaitėje apie 15 minučių.
Patiekite su žalumynais ir alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Isbandziusi
2015-06-03 21:51
Labai patiko sumustiniai. Rekomenduoju visiems :) aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...