Prancūziškas skrebutis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės | balta forminė duona |
100 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
1 valgomasis šaukštas | saulėgrąžų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Dubenyje kiaušinį išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu, vanilės esencija. Po to įpilti pieno, gerai išplakti.
2.
Keptuvėje įkaitinti 1 valg. š. saulėgrąžų aliejaus arba 25 g sviesto.
3.
Duonos riekeles gerai išmirkyti iš abiejų pusių pieno - kiaušinių plakinyje ir kepti ant vidutinės ugnies ant abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanu su įvairiais pagardais – šokoladu, vaisiais, kondensuotu pienu ir pan.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepėlės "Majukai"
- Keptas batonas su kiaušiniais
- Pusryčių skrebučiai
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Sumuštinukai per 5 minutes
- Sumuštiniai
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Ispaniški sandvičiai
- Dešrainis
- Sumuštiniai su kiaušiniu
- Tomo sveikuoliškas burgeris
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Tobulas burgeris
- Saldūs sumuštinukai prie arbatos
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
- Greitas mėsainis su maltinuku
- Roterdamo riekelės
- Karališki pusryčiai
- Šilti sumuštiniai
Prancūziškas skrebutis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Balta forminė duona,
2 riekės -
Pienas,
100 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Saulėgrąžų aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje kiaušinį išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu, vanilės esencija. Po to įpilti pieno, gerai išplakti.
Keptuvėje įkaitinti 1 valg. š. saulėgrąžų aliejaus arba 25 g sviesto.
Duonos riekeles gerai išmirkyti iš abiejų pusių pieno - kiaušinių plakinyje ir kepti ant vidutinės ugnies ant abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanu su įvairiais pagardais – šokoladu, vaisiais, kondensuotu pienu ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...