
Pupelių daigų ir agurko salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas | agurkų (nedidelių) |
2 saujos | pupelių daigai (šviežių) |
1 skiltelė | česnakas (mažos) |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintų spanguolių |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
0.5 arbatinio šaukštelio | sezamų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Daigus nuplauname, sudedame į verdantį vandenį ir paverdame 2 min (jei virsite ilgiau daigai nebebus traškūs). Po to sudedame į koštuvą ir nuplauname po šaltu vandeniu, dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusausėtų. Tada dedame į dubenį.
2.
Agurką nulupame, su skustuku nuskutame gražių agurko juostelių, sudedame į dubenį su daigais.
3.
Salotas pagardiname likusiais ingredientais, druskos dedame pagal skonį. Salotas reikėtų valgyti iš karto arba dėti į šaldytuvą, kadangi taip paruoštos daigų salotos greitai genda.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškos salotos
-
Rasakilos lapų salotos
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Gaivios salotos su mocarela
-
Mišrainė su avokadu
-
Rabarbarų salotos su agurkais
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Silkės salotos
-
Agurkų salotos iš Kinijos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
-
Sveilkuolių salotos
-
Aguročių salotos
-
Agurklės salotos
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Australiškos obuolių salotos
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Sicilietiškos salotos
-
Salotos iš brokolių su vištiena
-
Kriaušių ir cukinijos salotos
Pupelių daigų ir agurko salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Agurkai, nedidelių,
1 vienetas -
Pupelių daigai , šviežių,
2 saujos -
Česnakas, mažos,
1 skiltelė -
Džiovintos spanguolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Sezamų aliejus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Daigus nuplauname, sudedame į verdantį vandenį ir paverdame 2 min (jei virsite ilgiau daigai nebebus traškūs). Po to sudedame į koštuvą ir nuplauname po šaltu vandeniu, dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusausėtų. Tada dedame į dubenį.
Agurką nulupame, su skustuku nuskutame gražių agurko juostelių, sudedame į dubenį su daigais.
Salotas pagardiname likusiais ingredientais, druskos dedame pagal skonį. Salotas reikėtų valgyti iš karto arba dėti į šaldytuvą, kadangi taip paruoštos daigų salotos greitai genda.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...