
Salotos Kalėdų stalui
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) | |
šiek tiek | majonezas (neriebus) | |
200 gramų | sūris (fermentinis) | |
1 stiklinė | grybai (kepti) | |
3 vienetai | svogūnai (kepti) | |
1 sauja | alyvuogių | |
Papuošimui: | ||
1 pundelis | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, kubeliais supjaustyti pomidorus, pusiau perpjaukite alyvuoges (viską dėti į atskirus indus). Grybus iškepti kartu su svogūnais.
2.
Į vainiko formos tortinę sluoksniais dėti salotas: pirma, vištienos, tada grybų su svogūnais sluoksnį, sluoksnį pomidorų, alyvuogių ir sūrio. Kiekvieną sluoksnį padengti plonu majonezo sluoksniu.
3.
Ant viršaus dėti žalumynų ir puošti mišrainę kaip širdis geidžia :)
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Pupelių salotos
-
Saldžios vištienos salotos
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Veršienos salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Cukinija su ančiuviais
-
Japoniškos salotos
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Baltosios salotos
-
Vištienos salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Paprastos makaronų salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Grybai salotų padaže
-
Porų mišrainė su obuoliais
Salotos Kalėdų stalui
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
250 gramų - Majonezas, neriebus
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Grybai, kepti,
1 stiklinė -
Svogūnai, kepti,
3 vienetai -
Alyvuogės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Žalumynai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, kubeliais supjaustyti pomidorus, pusiau perpjaukite alyvuoges (viską dėti į atskirus indus). Grybus iškepti kartu su svogūnais.
Į vainiko formos tortinę sluoksniais dėti salotas: pirma, vištienos, tada grybų su svogūnais sluoksnį, sluoksnį pomidorų, alyvuogių ir sūrio. Kiekvieną sluoksnį padengti plonu majonezo sluoksniu.
Ant viršaus dėti žalumynų ir puošti mišrainę kaip širdis geidžia :)
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...