![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (ar saldainiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lyudytas, tepamas) |
50 gramų | sūris (maskarponė) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsainis su vištiena
-
Roterdamo riekelės
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Pusryčių skrebučiai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Pavyduolių sumuštinukai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Karšti sumuštiniai
-
Sluoksniuoti sumuštiniai su morkų-avokadų putėsiais ir ZIGMO silke
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Pavasariška užtepėlė
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Sumuštiniai su dešra
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, ar saldainiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lyudytas, tepamas,
100 gramų -
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...