Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 1 pakelis | vafliai (ar saldainiai, nesaldūs) |
| 100 gramų | sūris (lyudytas, tepamas) |
| 50 gramų | sūris (maskarponė) |
| 100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
| 1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Sumuštiniai prie alaus
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Sumuštiniai su agurkais ir morkomis
-
Sumuštinukai su paprika ir sūriu
-
Tobulas mėsainis
-
Sotusis mėsainis
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Ispaniški sandvičiai
-
Gardūs dešrainiai
-
Linksmasis sumuštinis
-
Burgeris and laužo
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Gurmaniški sumuštinukai su krevetėmis
-
Česnakiniai sumuštiniai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, ar saldainiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lyudytas, tepamas,
100 gramų -
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
