![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (arba trapučiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lydytas) |
50 gramų | sūris (maskarpone) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Pusryčiai sode"
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Plikyti pyragaičiai su varškės, lašišos ir majonezo kremu
-
Pavasariška užtepėlė
-
Sumuštinukai su krabų lazdelėmis
-
Sumuštiniai "Boruželės"
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Miglės skrebučiai su pamidorais
-
Grūdėtos varškės ir avokado sumuštinukai
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Sumuštiniai prie alaus
-
Sumuštiniai su mėlynėmis
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Sumuštinukai su sūriu
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, arba trapučiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lydytas,
100 gramų -
Sūris, maskarpone,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...