
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | citrinų sultys |
1 pakelis | vafliai (arba trapučiai, nesaldūs) |
100 gramų | sūris (lydytas) |
50 gramų | sūris (maskarpone) |
100 gramų | lašiša (sūdyta, file) |
1 pakelis | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
2.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
3.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Sumuštiniai su lašiša (Arvydo)
-
Vieno kąsnio sumuštinukai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sumuštiniai prie alaus
-
Vištienos sandvičiai
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
-
Picos - ricos
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Kepti sumuštiniai su sūriu, kiaušiniu ir česnaku
-
Tomo sumuštiniai
-
Sotusis mėsainis
-
Greiti sumuštinukai
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Česnakinė
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Naminis burgeris su maltiniu
-
Karšti sumuštiniai
-
Miglės skrebučiai su pamidorais
Sumuštiniai su maskarponės sūriu ir lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Citrinų sultys
-
Vafliai, arba trapučiai, nesaldūs,
1 pakelis -
Sūris, lydytas,
100 gramų -
Sūris, maskarpone,
50 gramų -
Lašiša, sūdyta, file,
100 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
1 pakelis - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydytą sūrį sumaišyti su maskarponės sūriu ir gausiai aptepti vaflius arba sausainukus. Ant viršaus uždėti po keletą juostelių sūdytos lašišos.
Papuošti per pusę perpjautu vynuoginiu pomidoriuku bei petražole, pašlakstyti citrinų sultimis.
Juos galima ruošti ne tik su sūdyta, bet ir su šaltai rūkyta lašiša, vietoj pomidoriukų naudoti griežinėlį marinuoto agurko, papuošti krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...