Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | varškė (naminė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
450 gramų | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
700 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Varškės apkepas
- Aromatingieji varškėčiai
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Varškės ir morkų apkepas
- Bananiniai varškėčiai
- Cukinija su varškės įdaru
- Varškės apkepas su vyšniomis
- Varškėčiai su bulvėmis
- Varškės ir sūrio apkepas
- Virtinukai su sūriu
- Stebuklingas omletas
- Varškės ir manų apkepas
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Varškėtukai
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas su persikais
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, naminė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
450 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Juodieji serbentai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...