![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | varškė (naminė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
450 gramų | cukrus |
1 stiklinė | pienas |
700 gramų | juodieji serbentai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės su įdaru
-
Burokėlių blynai su varške
-
Spurgečiai
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Varškės apkepo kvadratėliai
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Greitas bulvių apkepas
-
Kiaušinienė su varške
-
Grybų omletas
-
Suflė su žirneliais
-
Virtinukai su sūriu
-
Tinginių pyragas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Olandiškas omletas
-
Greitas omletas
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Gardus varškės apkepas
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Varškė, naminė,
1 kilogramas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
450 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Juodieji serbentai,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Serbentus nuplauti, nuskabyti žiedyno liekanas, sutrinu ir užpilti 300g cukraus. Gerai išsukti, kad masė pasidarytų vientisa. Keliolika minučių palaikyti vėsiai. Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, įmaišyti pertrintą varškę, supilti pieną, suversti išplaktus baltymus. Į paruošta apkepo indą susluoksniuoti varškę su juodųjų serbentų mase. Kepti 40-45 minutes. Galima valgyti su grietinės arba grietinėlės padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...