Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5ltr.

žieminė agurkų mišrainė
INGREDIENTAI:
4000 gramų | agurkų |
12 vienetų | svogūnai |
12 valgomųjų šaukštų | acto (9%) |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
8 valgomieji šaukštai | druska |
8 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Šprotų salotos
-
Arvydo salierų šaknų salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Krevečių salotos
-
Morkų salotos su agurkais
-
Salotos su pievagrybiais
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Sidabražolės
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Jautienos mišrainė
-
Traškios salotos
-
Silkės tortas
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Kepti baklažanai
žieminė agurkų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurkai,
4000 gramų -
Svogūnai,
12 vienetų -
Actas, 9%,
12 valgomųjų šaukštų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
8 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5ltr.
Reklama:
Komentarai (2)
-
RENATA
2011-09-07 12:14
AR JI ZIEMAI DAROMA
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...