Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5ltr.
žieminė agurkų mišrainė
INGREDIENTAI:
| 4000 gramų | agurkų |
| 12 vienetų | svogūnai |
| 12 valgomųjų šaukštų | acto (9%) |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 8 valgomieji šaukštai | druska |
| 8 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su menkėmis
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Bulvių salotos
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Silkės tortas
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Krevečių salotos
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Smaližių salotos
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Daniškos salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Tuno salotos
žieminė agurkų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurkai,
4000 gramų -
Svogūnai,
12 vienetų -
Actas, 9%,
12 valgomųjų šaukštų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
8 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
8 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkus supjaustom apvaliais žiedais ar pusžiedžiais, svogūnus taip pat pusžiedžiais. Prieskonius sudėti ir laikyti 5 val. pamaišant (aš vakare susipjausčiau ir užpyliau prieskoniais, o ryte sukimšau ir pakaitinau). Į iškaitintus stiklainius kemšame agurkus su atsiradusiu skysčiu, truputį pagrūdame.
Užpildytus stiklainius statome į puodą su vandeniu ir kaitinsime 15 min užvirimo, dangtelius tik uždėjus, po to juos užsukame.
Išeina 5ltr.
Reklama:
Komentarai (2)
-
RENATA
2011-09-07 12:14
AR JI ZIEMAI DAROMA
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
