
1 stiklinė | ryžiai |
2 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | druska |
250 gramų | jautiena (kepta ar virta) |
1 vienetas | apelsinų |
Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Karštos šparagų salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Cezario salotos
-
Sluoksniuotos salotos
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Makaronai su baklažanais
-
Azijos salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Liežuvio salotos
-
Lašišos salotos
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Japoniškos ryžių salotos

- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės - Druska
-
Jautiena, kepta ar virta,
250 gramų -
Apelsinai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui dar reiks: trynys, šaukštelis garstyčių, šaukštelis cukraus, šaukštas acto, 125 ml aliejaus, apelsinas, šaukštas kukurūzų miltų, citrinos sultys, 0,5 šaukštelio druskos.
Ryžiai nuplaunami ir išverdami, išpilami į graibštą ir perliejami šaltu vandeniu. Trynys, garstyčios, cukrus, actas, druska gerai išplakama šluotele, po truputį supilamas aliejus. Apelsinų sultys atskiedžiamos vandeniu (šaukštas sulčių, 7 šaukštai vandens), jose išleidžiami kukurūzų miltai, užvirinama ir tuoj pat sumaišoma su majonezu. Ryžiai, kubeliais supjaustyta mėsa, išskaidytos apelsino skiltelės sumaišomos, salotos apšlakstomos citrinos sultimis. Paduodamos šaltos.
Komentarai (8)
-
Rima
2010-11-03 16:31
:-D idomu kas cia taip nelogiskai isdesto savo recepta :-D nieko neina suprasti :bloga:
-
MATRASAS
2010-11-01 22:41
O KUR POMIDORAI?
-
jurgita
2009-09-24 12:36
nu nemanau kad cia japoniskos salotos!!!!!!!
-
(anonimas)
2009-01-15 19:20
majonezas yra pagaminamas.
recepte parasyta jo gamyba.
-
Brigi
2008-12-24 12:57
Viskas labai netiklu.
Iš kur tas majonezas?
Kaip tiksliai viską gaminti?
Kiek gaunama šių salotų?