Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas | bulvių |
300 gramų | morkos |
300 gramų | kumpis |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 skardinė | žirneliai (konservuoti) |
700 gramų | agurkų (maži, marinuoti) |
šiek tiek | majonezas (konservuoti) |
šiek tiek | kukurūzai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
10 vienetų | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Marinuotų burokėlių salotos
- Mišrainė su mėsa
- Silkių salotos
- Burokėlių ir brokolių salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Daržovių mišrainė
- Salotos su liežuviu
- Kiaušinių salotos
- Makaronų salotos su graikiškais riešutais
- Salotos su mėsa
- Krabų mišrainė su šparagais
- Veršienos su granatais salotos
- Kukurūzų mišrainė
- Vištienos salotos su ananasais
- Tuno salotos su feta sūriu
- Salotos su liežuviu
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Jolantos sočioji mišrainė
- Tuno salotos „vienas du trys“
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
300 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Žirneliai, konservuoti,
1 skardinė -
Agurkai, maži, marinuoti,
700 gramų - Majonezas, konservuoti
- Kukurūzai
- Druska
- Pipirai
-
Alyvuogės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...