Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
| 1 kilogramas | bulvių |
| 300 gramų | morkos |
| 300 gramų | kumpis |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 skardinė | žirneliai (konservuoti) |
| 700 gramų | agurkų (maži, marinuoti) |
| šiek tiek | majonezas (konservuoti) |
| šiek tiek | kukurūzai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| 10 vienetų | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Krabų mišrainė
-
Kalmarų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Skaniausia mišrainė
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Ryžių mišrainė
-
Mišrainė su krabais
-
Karštos vištienos salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Perlinių kruopų mišrainė
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Morkos,
300 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Žirneliai, konservuoti,
1 skardinė -
Agurkai, maži, marinuoti,
700 gramų - Majonezas, konservuoti
- Kukurūzai
- Druska
- Pipirai
-
Alyvuogės,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas išverdame su lupenomis, atvėsusias nulupame ir supjaustome kubeliais. Kiaušinius išverdame. Kiaušinius, kumpį taip pat susmulkiname kubeliais, beriame konservuotus žirnelius. Viską gerai išmaišome ir paskaniname prieskoniais bei majonezu. Mišrainę sudedam į lėkštę gyvatės pavidalu, suformuojam gyvates galvą (į mišrainę nedėkite agurkų, nes iš jų bus padaryti gyvatės žvyneliai). Papuošime alyvuogėmis, kukurūzais, iš virtos morkos gabaliuko padarome liežuvį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
