
Baravykų salotos su aliejumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (marinuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuo marinuotų grybų nukošiamas marinatas, pridedama smulkiai supjaustyto svogūno ar laiškų, maltų pipirų, aliejaus ir sumaišoma. Sudedama į salotinę. Viršus puošiamas grybų kepurėlėmis ir apibarstomas supjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų salotos
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Burokėlių salotos su porais
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Suomiškos salotos
-
Cezario salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Ryžių salotos
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Salotos prie alaus
-
Silkių salotos
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Salotos su liežuviu
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Duonos užkandėlė
-
Bulvinė mišrainė
Baravykų salotos su aliejumi
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, marinuoti,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo marinuotų grybų nukošiamas marinatas, pridedama smulkiai supjaustyto svogūno ar laiškų, maltų pipirų, aliejaus ir sumaišoma. Sudedama į salotinę. Viršus puošiamas grybų kepurėlėmis ir apibarstomas supjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...