
Baravykų salotos su aliejumi
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (marinuoti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuo marinuotų grybų nukošiamas marinatas, pridedama smulkiai supjaustyto svogūno ar laiškų, maltų pipirų, aliejaus ir sumaišoma. Sudedama į salotinę. Viršus puošiamas grybų kepurėlėmis ir apibarstomas supjaustytais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Jautienos salotos
-
Silkės salotos šventėms
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Pupelių salotos
-
Bulvių salotos
-
Širdžių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Švežių kopūstų salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Pekino salotos su tunu
-
Mišrainė "Meilė"
Baravykų salotos su aliejumi
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai, marinuoti,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo marinuotų grybų nukošiamas marinatas, pridedama smulkiai supjaustyto svogūno ar laiškų, maltų pipirų, aliejaus ir sumaišoma. Sudedama į salotinę. Viršus puošiamas grybų kepurėlėmis ir apibarstomas supjaustytais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...