![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulvių salotos daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | bulvių |
1.2 litro | grietinėlės, 35% |
200 gramų | majonezas |
5 valgomieji šaukštai | acto (obuolinis) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (laiškinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Prahos salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Škvalas
-
Salotos su vištiena
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Sočios salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Rusiška mišrainė
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Itališkos salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
Bulvių salotos daniškai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%,
1 ir 1/5 litro -
Majonezas,
200 gramų -
Actas, obuolinis,
5 valgomieji šaukštai - Druska
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, laiškinis,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...