
Bulvių salotos daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | bulvių |
1.2 litro | grietinėlės, 35% |
200 gramų | majonezas |
5 valgomieji šaukštai | acto (obuolinis) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (laiškinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Karštos šparagų salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Cezario salotos
-
Sluoksniuotos salotos
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Makaronai su baklažanais
-
Azijos salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Liežuvio salotos
-
Lašišos salotos
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Bulvių salotos daniškai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%,
1 ir 1/5 litro -
Majonezas,
200 gramų -
Actas, obuolinis,
5 valgomieji šaukštai - Druska
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, laiškinis,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...