
Bulvių salotos daniškai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | bulvių |
1.2 litro | grietinėlės, 35% |
200 gramų | majonezas |
5 valgomieji šaukštai | acto (obuolinis) |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | česnakas (laiškinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Salotos su silke
-
Salotos su pievagrybiais
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Rusiška mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Grybų mišrainė
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
Bulvių salotos daniškai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%,
1 ir 1/5 litro -
Majonezas,
200 gramų -
Actas, obuolinis,
5 valgomieji šaukštai - Druska
-
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas, laiškinis,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atrenkame mažesnes bulves. Neskustas bulves nuplauname ir išverdame. Atvėsiname, nulupame ir supjaustome griežinėliais. Grietinėlę išplakame ir sumaišome su majonezu, actu, garstyčiomis ir smulkintu laiškiniu česnaku. Viską pagardiname druska. Bulves sumaišome su gautu padažu, jei trūksta druskos, dar šiek tiek padruskiname. Patiekiant apibarstome petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...