Iš citrinos išspausti sultis.
Į citrinų sultis suberti cukrų, kiaušinių plakinį ir grietinėlę. Rankiniu plaktuvėliu išplakti.
Gautą padažą visą laiką plakant kaitinti ant karšto vandens garų arba silpnos ugnies. Jei plaksite ant garų, tai tiesiog dubenėlį, įstatykite į puodą (kuris uždėtas ant ugnies) su vandeniu. Plakite apie 2-3 minutes.
Citrinų kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
150 mililitrų | grietinėlės, 35% (30 proc. riebumo) |
1 vienetas | citrinos |
3 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušio kepenėlių paštetas
- Karamelė
- Sojų paštetas
- Vištų kepenėlių paštetas
- Viskio karamelė
- Varškės kremas su apelsinais
- Riešutų padažas
- Vištos kepenėlių paštetas
- Pikantiškas sūris
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Šaltalankių sviestas
- Kremas su uogomis
- Varškės kremas su vaisiais
- Užtepėlė su ridikėliais
- Kremas iš grietinėlės
- Kiaušinių kremas
- Tomo sumuštiniai
- Kiškio paštetas
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Kežas
Citrinų kremas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 30 proc. riebumo,
150 mililitrų -
Citrinos,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš citrinos išspausti sultis.
Į citrinų sultis suberti cukrų, kiaušinių plakinį ir grietinėlę. Rankiniu plaktuvėliu išplakti.
Gautą padažą visą laiką plakant kaitinti ant karšto vandens garų arba silpnos ugnies. Jei plaksite ant garų, tai tiesiog dubenėlį, įstatykite į puodą (kuris uždėtas ant ugnies) su vandeniu. Plakite apie 2-3 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
brone
2011-11-27 12:49
reikia pabandyti, manau skanus, bet nezinau prie kokiu patiekalu tinka :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...