Vištos kepenėlių paštetas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
900 gramų | vištų kepenėlės |
2 vienetai | morkos |
80 mililitrų | svogūnai |
0.5 stiklinės | obelių aliejus |
šiek tiek | kokosų pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 saujelė | petražolės (susmulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos kepenėles kruopščiai nuplauti , nukapoti jungiamąjį audinį. Svarbu, kad kepenys būtų švarios , nes kitaip paštetas gali būti kartus. Išvalytas kepenėles pabarstyti druska ir pipirais. Palikti kambario temperatūroje apie 20 minučių.
2.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, susmulkinti svogūną ir viską apkepti aliejuje 7 - 8 minutes. Tada sudėti kepti kepenėles ir smulkintas petražoles. Troškinti dar 10 - 15 minučių. Paruoštas kepenėles sutrinti smulkintuvu, supilti tirpintą sviestą ir labai gerai viską išmaišyti. Sudėti į indą ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušio kepenėlių paštetas
- Karamelė
- Sojų paštetas
- Vištų kepenėlių paštetas
- Viskio karamelė
- Varškės kremas su apelsinais
- Riešutų padažas
- Vištos kepenėlių paštetas
- Pikantiškas sūris
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Šaltalankių sviestas
- Kremas su uogomis
- Varškės kremas su vaisiais
- Užtepėlė su ridikėliais
- Kremas iš grietinėlės
- Kiaušinių kremas
- Tomo sumuštiniai
- Kiškio paštetas
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Kežas
Vištos kepenėlių paštetas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų kepenėlės,
900 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
80 mililitrų -
Obelių aliejus,
0.5 stiklinės - Kokosų pienas
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, susmulkintos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kepenėles kruopščiai nuplauti , nukapoti jungiamąjį audinį. Svarbu, kad kepenys būtų švarios , nes kitaip paštetas gali būti kartus. Išvalytas kepenėles pabarstyti druska ir pipirais. Palikti kambario temperatūroje apie 20 minučių.
Morkas sutarkuoti burokine tarka, susmulkinti svogūną ir viską apkepti aliejuje 7 - 8 minutes. Tada sudėti kepti kepenėles ir smulkintas petražoles. Troškinti dar 10 - 15 minučių. Paruoštas kepenėles sutrinti smulkintuvu, supilti tirpintą sviestą ir labai gerai viską išmaišyti. Sudėti į indą ir padėti į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...