Nuplautus pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite 4 šaukštuose aliejaus.
Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.
Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.

Sojų paštetas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | soja |
500 gramų | pievagrybiai |
4 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | salierai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonų kremas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Bananinis kremas
-
Citrinų kremas
-
Kremas iš grietinėlės
-
Varškės kremas
-
Rūgštynių kremas
-
Pikantiškas sūris
-
Kiaušinių kremas
-
Kavos kremas
-
Užtepėlė su ridikėliais
-
Varškės padažas
-
Grietinėlės kremas
-
Amerikietiškas kavos kremas
-
Viskio karamelė
-
Kežas
-
Tomo sumuštiniai
-
Šokoladinis mascarpone kremas
-
Sūrio Fondiu gaminimas
-
Žaliasis vištienos paštetas
Sojų paštetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Soja,
200 gramų -
Pievagrybiai,
500 gramų -
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Salierai,
2 vienetai - Petražolės
- Aliejus
- Prieskoniai
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautus pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite 4 šaukštuose aliejaus.
Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.
Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...