Aguonų kremas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | aguonų |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kiaušinių tryniai ištrinami su dalimi cukraus, į juos pamažu supilamas karštas pienas. Kaitinama karšto vandens vonelėje. Kaitinant supilama ištirpinta želatina, dar pakaitinama, vėliau masė ataušinama. Į masę suberiamos išmirkytos sumaltos aguonos, vanilė. Grietinėlė išplakama su likusiu cukrumi, į ją sudedama aguonų pieno masė, išmaišoma. Atšaldoma.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananinis kremas
- Riešutų padažas
- Varškės kremas su vaisiais
- Rūgštynių kremas
- Rūkytos žuvies kremas
- Kavos kremas
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Varškės padažas
- Šokoladinis mascarpone kremas
- Grietinėlės kremas
- Sojų paštetas
- Žemės riešutų sviestas
- Šaltalankių sviestas
- Kakavinis kremas
- Pikantiškas sūris
- Naminis šokoladinis kremas
- Silkės užtepėlė
- Varškės kremas su apelsinais
- Viskio karamelė
- Citrinų kremas
Aguonų kremas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Aguonos,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai ištrinami su dalimi cukraus, į juos pamažu supilamas karštas pienas. Kaitinama karšto vandens vonelėje. Kaitinant supilama ištirpinta želatina, dar pakaitinama, vėliau masė ataušinama. Į masę suberiamos išmirkytos sumaltos aguonos, vanilė. Grietinėlė išplakama su likusiu cukrumi, į ją sudedama aguonų pieno masė, išmaišoma. Atšaldoma.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...