100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušio kepenėlių paštetas
- Karamelė
- Sojų paštetas
- Vištų kepenėlių paštetas
- Viskio karamelė
- Varškės kremas su apelsinais
- Riešutų padažas
- Vištos kepenėlių paštetas
- Pikantiškas sūris
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Šaltalankių sviestas
- Kremas su uogomis
- Varškės kremas su vaisiais
- Užtepėlė su ridikėliais
- Kremas iš grietinėlės
- Kiaušinių kremas
- Tomo sumuštiniai
- Kiškio paštetas
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Kežas
Karamelė
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą ir cukrų dėti lygiomis dalimis ir virti. Karamelė bus paruošta, kai įgaus rusvai gelsvą spalvą.
Komentarai (15)
-
Gabrielis
2016-12-30 11:07
Žiauriai super.
-
gabriele
2016-07-17 20:48
As dievinu karamele netgi ledus su karamele valgau as negaliu tai yra perskanu
-
Migle nesakysiu
2014-10-17 14:41
labai megstu karamele negu sokolada verta pagaminti ir ne veltui nes labai skanu
-
Sandra
2014-10-12 21:42
sis karamelinis padažas skirtas uzpilui ant karsto karamelinio pyrago ( toffee pudding ) valgomas su ledais ,skonis nerealus :)
-
Kazkas
2014-04-12 01:53
Vienas is baisiausiu karameles receptu, neverta net gadinti cukraus ir svesto, tikrai nuosirdziai nepatariu nebent norit cukraus sirupo skestancio riebaluose :)
-
kamile
2013-10-15 16:18
emm:)
-
kamile
2013-10-15 16:18
Vriti padazai, kremai
-
Amelija
2011-02-06 18:36
Emmmmmmmm idomu reiks pasigamintisia karamele nes as ja tesiog dievinu neveltu ''Amelija =Karamelija'' :-) :-) :-)
-
mindė
2010-06-20 18:41
Gervinas
-
Tomas
2010-04-26 18:51
Kiek žinau tai dar grietinėlės arba pieno reikia :-)