Rūkytos žuvies kremas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | žuvis (rūkyta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
50 gramų | lašiša (rūkyta) |
100 gramų | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | pienas |
šiek tiek | citrinos (griežinėliai) |
šiek tiek | muskatas (maltas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
4 vienetai | citrinos (griežinėliai) |
šiek tiek | petražolės (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušio kepenėlių paštetas
- Karamelė
- Sojų paštetas
- Vištų kepenėlių paštetas
- Viskio karamelė
- Varškės kremas su apelsinais
- Riešutų padažas
- Vištos kepenėlių paštetas
- Pikantiškas sūris
- Olandiškas grietinėlės kremas
- Šaltalankių sviestas
- Kremas su uogomis
- Varškės kremas su vaisiais
- Užtepėlė su ridikėliais
- Kremas iš grietinėlės
- Kiaušinių kremas
- Tomo sumuštiniai
- Kiškio paštetas
- Sūrio Fondiu gaminimas
- Kežas
Rūkytos žuvies kremas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, rūkyta,
0.5 kilogramo -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, rūkyta,
50 gramų -
Majonezas,
100 gramų -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas - Citrinos, griežinėliai
- Muskatas, maltas
- Druska
- Cukrus
-
Citrinos, griežinėliai,
4 vienetai - Petražolės, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis nulupama, išimami kaulai. Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Žuvis, svogūnas ir lašiša sumalama. Į masę supilamas pienas, majonezas, citrinos sultys, įberiama cukraus, druskos, tarkuoto muskato riešuto. Viskas sumaišoma, sudedama į nedidelį aliejumi išteptą pusdubenį ir paslegiama. Prieš tiekiant išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama citrinos griežinėliais, petražolių lapeliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...