Žemės riešutų sviestas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 stiklinė žemės riešutai
2 valgomieji šaukštai medus
1 arbatinis šaukštelis augalinio aliejaus
2 valgomieji šaukštai vanduo (virintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje iki auksinės spalvos. Tada nuimkite nuo riešutų luobelę ir riešutus suberkite į dubenį.
2.
Smulkintuvu smulkinkite riešutus, pridėkite medaus, aliejaus ir toliau maišykite smulkintuvu. Dėkite truputį virinto vandens (1 - 3 šaukštai) ir smulkintuvu viską sutrinkite iki vienalytės masės.
3.
Sviestą laikykite stiklainyje, šaltoje vietoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žemės riešutų sviestas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje iki auksinės spalvos. Tada nuimkite nuo riešutų luobelę ir riešutus suberkite į dubenį.

  2. Smulkintuvu smulkinkite riešutus, pridėkite medaus, aliejaus ir toliau maišykite smulkintuvu. Dėkite truputį virinto vandens (1 - 3 šaukštai) ir smulkintuvu viską sutrinkite iki vienalytės masės.

  3. Sviestą laikykite stiklainyje, šaltoje vietoje.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (5)


  • Saulė 2016-09-12 13:21

    Niu nėra toks skanus kaip atrodo paveikslėlyje, bandysim su kitais riešutais


  • Gina 2016-09-04 16:35

    Ar galima su kitokiais riesutais?


Daugiau receptų