![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Gardi dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešra (rūkytą) |
200 gramų | bulvių |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Austrių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Šamų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Voveraičių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Svogūnų sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Daržovių sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Salierų sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
Gardi dešros sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkytą,
250 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...