
Gardi dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešra (rūkytą) |
200 gramų | bulvių |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Lapienė su mėsa
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Sriuba su kukuliais
-
Austrių sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Rūgštynių sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Bulbienė
-
Špinatų sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
Gardi dešros sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkytą,
250 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...