Gardi dešros sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | dešra (rūkytą) |
200 gramų | bulvių |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkinė
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Kinietiška grybų sriuba
- Skani burokėlių sriuba
- Pikantiška daržovių sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Voveraičių sriuba
- Daržovių-vištienos sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Vengriški barščiai
- Pievagrybių ir brokolių sriuba
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Apelsinų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Grybų sriuba su sūriu
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Gardi dešros sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dešra, rūkytą,
250 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
-
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustome nedideliais kubeliais ir suberiame į paruoštą mėsos sultinį. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir mairūnais, gerai užvirinkite. Tada suberiame sutarkuotą morką. Verdame 15 – 20 min.Rūkytą dešrą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į sriubą. Prieš patiekiant sriubą ant sriubos viršaus užpilkite kepintų svogūnų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...