Skani burokėlių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | burokėliai |
| 1 vienetas | morkos (didelė) |
| 50 gramų | sviestas |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (kapotos) |
| 1 vienetas | sultinys (daržovių, kubeliais) |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Sriuba su makaronais
-
Sriuba su skumbre
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Vištienos sultinys
-
Kaimiška sriubikė
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Sojų sriuba
-
Plūdenos sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
Skani burokėlių sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
500 gramų -
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Petražolės, kapotos,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių, kubeliais,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Keptuvėje su išlydytu sviestu pakepiname burokine tarka tarkuotas morkas. Į puodą pilame apie 1,5 l vandens, dedame burokine tarka tarkuotus burokėlius, kepintas morkas ir kubelį daržovių sultinio. Verdame apie 40 minučių. Sriubą pagardiname juodaisiais pipirais, druska, petražolėmis. Tiekiame su grietine. Skanaus
Reklama:
Komentarai (5)
-
Dovile
2018-02-27 23:24
Labaī skani ir lengwai pariuosiama
-
bibis
2017-02-15 21:40
Sita sriuba skani
-
I.P.
2015-03-31 02:34
Manau, kad butinai reikia baigiant virti, isspausti citrinos sulciu i barscius, paragauti, ar jau geras skonis. As irgi dedu bulviu, bet nedaug.
-
evelina
2012-03-14 13:48
be bulviu nebandziau tokios sriubos :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
