![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | voveraitės |
300 gramų | bulvių |
150 gramų | morkos |
šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Pieniška sriuba
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Moliūgų sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Sriuba "Sveikata"
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Avižienė su grybais
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...