
Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | voveraitės |
300 gramų | bulvių |
150 gramų | morkos |
šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Moliūgų sriuba
-
Paprikų ir bulvių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Agurkų sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Rūgštynių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Dešros sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...