
Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | voveraitės |
300 gramų | bulvių |
150 gramų | morkos |
šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiška žuvienė
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Dilgėlių sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Bulgariška sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Burokėlių sriuba
-
Soti sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Lauko čili sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Ukrainietiška selianka
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...