Maitiška bulvienė su širdimi
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | kiauliena ((širdis)) |
2 vienetai | bulvių ((vidutinės)) |
1 vienetas | morkos ((supjaustytos)) |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | grietinė |
šiek tiek | krapai ((smulkinti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
2.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
3.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agurkinė
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Kinietiška grybų sriuba
- Skani burokėlių sriuba
- Pikantiška daržovių sriuba
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Voveraičių sriuba
- Daržovių-vištienos sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Vengriški barščiai
- Pievagrybių ir brokolių sriuba
- Obuolių ir erškėtuogių sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Apelsinų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Grybų sriuba su sūriu
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
Maitiška bulvienė su širdimi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiauliena, (širdis),
1 vienetas -
Bulvės, (vidutinės),
2 vienetai -
Morkos, (supjaustytos),
1 vienetas - Prieskoniai
-
Grietinė,
2 vienetai - Krapai, (smulkinti)
- Druska
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Širdį numirkyti,pjaustyti ir apvirti.
Ataušinti,pjaustyti nedideliais kubeliais,dėti į puodą su vandeniu,berti prieskonius,druską,lauro lapelius,pipirus ir virti.
Pavirus,dėti kubeliais pjaustytas morkas,po to bulves ir virti ,kol suminkštės.Bulvienę balinti grietine,berti smulkintų krapų,valgyti su duona ar be jos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...