Apelsinų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | ryžiai (virti) |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 vienetas | apelsinų (ir žievelė) |
50 mililitrų | vynas (saldus, baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Bananų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Vištienos sultinys
- Paprasta daržovių sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
- Bulgariška sriuba
- Sūrio sriuba su krevetėmis
- Špinatų sriuba su sūriu
- Leipcigo daržovių šiupininė
- Lukštuko čili sriubkošė
- Dilgėlių sriuba
- Sriuba "Fazenda"
- Suomiška žuvienė
- Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
- Rūgštynių sriuba
- Daržovių sriuba su pupelėmis
- Raugintų kopūstų sriuba
Apelsinų sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, virti,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, ir žievelė,
1 vienetas -
Vynas, saldus, baltas,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į 600 ml verdančio vandens sudėkite apelsino žieveles. Nukoškite. Į skystymą supilkite cukrų, ištirpintą vandenyje krakmolą, vėl pavirkite. Tuomet puodą nukelkite, sumeskite apelsino skilteles, ryžius, supilkite vyną, pamaišykite ir valgykite. Galima valgyti trintą ar netrintą.
Reklama:
Komentarai (7)
-
(anonimas)
2010-08-24 19:01
aciu uz receptuka, labai skanu
-
Ursule
2010-02-27 14:11
Ar tikrai skanu? Man atrodo nemokėsiu pagaminti :D Skamba nesudėtingai... bet nežinau
-
labas as kebabas
2009-10-22 14:20
reik pabandyt ;-)
-
Rest
2009-02-07 22:10
Liuks, labai skani :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...