Cukiniją sutarkuojame stambia trintuve ir išsukame su kiaušiniu, miltais ir trupučiu cukraus.
Leistinukus formuojame šaukštu.
Verdame nedideliame kiekyje pasaldinto ir pasūdyto vandens.
Kai leistinukai išverda (po 5-8 minučių), supilame pieną ir kaitiname, kol jis užverda.
Sriubą paskaniname sviestu.
Vietoj cukinijos galime naudoti ir moliūgą.

Pieniška sriuba su cukinija
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
300 gramų | cukinija |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Ukrainietiška selianka
-
Sriuba "Čili"
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Daržovių sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Mėlynių sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
Pieniška sriuba su cukinija
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Cukinija,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją sutarkuojame stambia trintuve ir išsukame su kiaušiniu, miltais ir trupučiu cukraus.
Leistinukus formuojame šaukštu.
Verdame nedideliame kiekyje pasaldinto ir pasūdyto vandens.
Kai leistinukai išverda (po 5-8 minučių), supilame pieną ir kaitiname, kol jis užverda.
Sriubą paskaniname sviestu.
Vietoj cukinijos galime naudoti ir moliūgą.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Aura
2012-08-16 19:42
Noreciau pabandyti,bet kazin ar skanu bus? Kai pabandysiu parsysiu... :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...