Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.
Skanaus.

Tiršta bulvienė su mėsa
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 litrai | sultinys (vištienos) |
10 vienetų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | lašinukai |
8 vienetai | kiauliena (kepenėlės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitoji sriubukė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Baravykų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Jogurto sriuba
Tiršta bulvienė su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lašinukai ,
50 gramų -
Kiauliena, kepenėlės,
8 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Zilvinas zymancius
2014-09-29 23:30
Rudens vakarui kad geriau mokytusi sociu pilvu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...