Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.
Skanaus.

Tiršta bulvienė su mėsa
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 litrai | sultinys (vištienos) |
10 vienetų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | lašinukai |
8 vienetai | kiauliena (kepenėlės) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Pupelių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Vasariška sriuba
-
Čili sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
Tiršta bulvienė su mėsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
10 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lašinukai ,
50 gramų -
Kiauliena, kepenėlės,
8 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinį užverdame, sudedam supjaustytas bulves. Verdame kol bulves visai išvirs. Lašinius ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname. Kiaulienos kepsnelius pagardiname druska, pipirais ir iškepame keptuvėje.
Apkepintus lašinukus su svogūnais sudedam į sriubą ir pertriname viską smulkintuvu. Supilame tirštą sriubą į lėkštes ir į kiekvieną lėkštę dedam po kiaulienos kepsnį.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Zilvinas zymancius
2014-09-29 23:30
Rudens vakarui kad geriau mokytusi sociu pilvu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...