Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.

Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | pupelės |
šiek tiek | druska |
45 mililitrai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
500 gramų | pomidorų sultys (tirščios) |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos |
500 mililitrų | sultinys |
50 gramų | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Dilgėlių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Vasariška sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Trinta brokolių sriuba
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės,
500 gramų - Druska
-
Aliejus,
45 mililitrai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų sultys, tirščios,
500 gramų -
Aitrioji paprika,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sultinys,
500 mililitrų -
Petražolės,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite augaliniame aliejuje, kol įgaus šviesiai auksinę spalvą. Pridėkite pomidorų tyrės (tinka kečupas) ir raudonųjų pipirų.
Laikykite ant mažos ugnies 5 minutes.
Pridėkite pupelių ir virkite dar 20 minučių be dangčio.
Galiausiai supilame sultinį (aš turėjau jautienos), sudedame kapotas petražoles. Gerai išmaišome. Verdame dar 10-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (5)
-
A
2011-10-17 17:48
Kokias pupeles naudojate? Džiovintas ar konservuotas?
-
Lola
2011-09-26 19:11
Vietoj pomidoru sulciu geriausiai naudoti - skardinese pomidorus savose sultyse.ju skonis geresnis ir tinka daug kur, pav. Meksikietiskai sriubai, spageti... ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...