Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.

Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 sauja | perlinės kruopos |
1 sauja | žirniai |
2 litrai | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Sūrio sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Bananų sriuba
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Agurkų sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Moliūgų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Meksikietiška sriuba
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Žirnelių sriuba
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Perlinės kruopos,
1 sauja -
Žirniai,
1 sauja -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...