Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 1 sauja | perlinės kruopos |
| 1 sauja | žirniai |
| 2 litrai | sultinys (vištienos) |
| 2 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | petražolės |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vengriška žuvienė
-
Greitoji sriubukė
-
Trinta aguročių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Baravykų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Sriuba "Čili"
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Agurkų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Kaliaropių sriuba
-
Kaimiška sriubikė
-
Jogurtinė sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Šalta ispaniška sriuba
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Perlinės kruopos,
1 sauja -
Žirniai,
1 sauja -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
