
3 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
15 gramų | aitriosios paprikos |
1 kilogramas | žuvis (įvairi) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | paprika |
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Pupelių sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Trinta bulvienė
-
Saldi agrastų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Trinta aguročių sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Raugintų burokėlių barščiai
Vengriška žuvienė

- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
15 gramų -
Žuvis, įvairi,
1 kilogramas - Druska
-
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis gerai nuvaloma, išdarinėjama, supjaustoma trijų pirštų storio gabalais ir įtrinama druska. Galvos, uodegos, viduriai ir smulkios žuvelės išverdama kartu su svogūnais 1,5 l pasūdyto vandens. Kai tik vanduo užverda, suberiami čili pipirai. Svogūnams suvirus, sultinys perkošiamas per sietelį ir užpilamas ant paruoštų žuvies gabalų. Kartu sudedami plonais skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai ir pomidorai. Norint galima pridėti pienių ir ikrų. Sriuba verdama 20 min. Kad žuvis nesukristų, puodas nemaišomas, o tik lengvai sukratomas.
Šią sriubą galima virti vien tik iš karpių. Tačiau įvairių rūšių žuvies sriuba esti skanesnė. Žuvienė paduodama valgyti su balta duona.
Bulves galima virti kartu su sriuba arba atskirai ir patiekti su žuviene. :)