Kaliforniška šparagų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | šparagai |
| 1 litras | vanduo |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| 2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
| 1 valgomasis šaukštas | ananasų (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Rugpjūčio skonis
-
Trinta bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Trinta bulvienė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Brokolių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
Kaliforniška šparagų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Vanduo,
1 litras -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Ananasai, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:30
:soku2: :soku2: %-) :bravo: :-p :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
