
Kaliforniška šparagų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparagai |
1 litras | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | ananasų (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Rugpjūčio skonis
-
Trinta bulvienė
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Pomidorų sriuba su bazilikais
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Pieniška brokolių sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Saldi agrastų sriuba
Kaliforniška šparagų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Vanduo,
1 litras -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Ananasai, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:30
:soku2: :soku2: %-) :bravo: :-p :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...