Kaliforniška šparagų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | šparagai |
1 litras | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | ananasų (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška brokolių sriuba
- Trinta runkelių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Pieniška moliūgų sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Paprikų sriuba
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Kreminė bulvių sriubytė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Sriuba "Dieta"
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Moliūgo kisielius
- Brokolių trinta sriuba
- Moliūgų sriuba
- Cukinijų sriuba
- Sriuba ''Greitukė''
- Sriuba (Sopa criolla)
Kaliforniška šparagų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Šparagai,
500 gramų -
Vanduo,
1 litras -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Ananasai, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai gerai perplaunami, jų viršūnėlės nupjaunamos ir patroškinamos truputyje vandens. Likę šparagai išverdami truputį pasūdytame vandenyje ir pertrinami per sietą. Iš šios masės paruošiamas baltasis padažas. Į jį įberiama cukraus, sudedama likęs sviestas ir ištroškintos šparagų viršūnėlės. Viskas dar kartą užvirinama. Po to sriuba nukeliama nuo ugnies. Grietinėlė išmaišoma su tryniais, sumaišoma su citrinos sultimis bei trupučiu druskos ir supilama į sriubą. Prieš patiekiant, į sriubą įberiama sutarkuoto ananaso. Jei norite galite sutrinti smulkintuvu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
(anonimas)
2010-09-07 13:30
:soku2: :soku2: %-) :bravo: :-p :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...