Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.

Svogūnų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | batonas (prancūziškas, riekutėmis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1.5 litro | sultinys (daržovių) |
500 gramų | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Alaus sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Gaspačas
-
Perlinių kruopų košė
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
Svogūnų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Batonas, prancūziškas, riekutėmis,
4 vienetai - Juodieji pipirai
- Druska
-
Parmezano sūris, tarkuotas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro -
Svogūnai,
500 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėgstamų daržovių išverdame sultinį. Nuluptus svogūnus supjaustome plonais griežinėliais. Puode išlydome apie pusantro šaukšto sviesto ir paskrudiname svogūnus. Svogūnams apkepus suberiame kvietinius miltus ir kepiname dar apie 5-10 minučių. Į puodą lėtai supilame sultinį, įberiame juodųjų pipirų ir druskos. Verdame apie 15-20 minučių. Prancūzišką batoną iš abiejų pusių apskrudiname likusiame svieste.
Ant sriubos užberiame sūrio. Dubenėlius su sriuba įdedame į 180 laipsnių pagal Celsijų karštumo orkaitę ir kaitiname, kol išsilydys sūris.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...